filter_list

Filter

Zaaikalender mei

Een overzicht van de groentezaden, kruidenzaden en bloemzaden die gezaaid kunnen worden in mei. Mei is voor mensen met groene vingers de leukste maand van het jaar. De lente in volle gang, de tuin vol in ontwikkeling en de eerste groenten kunnen al worden geoogst. Ook de kans op nachtvorst is minimaal, waardoor je vrijwel alle zaden direct in de volle grond kunt zaaien.

Slecht 1,49 euro verzendkosten! (zaden)

De zaden versturen wij via brievenbuspost. Hierdoor zijn de verzendkosten slechts 1,49 euro. Vanaf 15 euro gratis verzending.
Bezig met laden...
visibility

Aardbei Treasure F1 zaden

Ook wel fraisier genoemd. De tuinzaden zijn afkomstig uit de Rozenfamilie. Zaai de Aardbeien zaden in februari tot mei.

4,49

visibility

Aardbeien Baron Solemacher (bosaardbei)

Ook wel Fragaria vesca genoemd. De tuinzaden zijn afkomstig uit de Rozenfamilie. Zaai de Aardbeien zaden in april tot mei.

1,99

visibility

Aardbeien Sarian F1 Hybride

Ook wel Fragaria x ananassa genoemd. De tuinzaden zijn afkomstig uit de Rozenfamilie. Zaai de Aardbeien zaden in februari tot mei.

4,49

visibility

Akelei Mrs Scott Elliott

Ook wel Aquilegia caerulea genoemd. De tuinzaden zijn afkomstig uit de Ranonkelfamilie. Zaai de Akelei zaden in mei tot juli.

1,99

visibility

Amsterdamse Bak Wortelen (2 Adam)

Ook wel Daucus carota genoemd. De tuinzaden zijn afkomstig uit de Schermbloemenfamilie. Zaai de Wortelzaad in maart tot juli.

1,99

visibility

Amsterdamse Snij Peterselie

Ook wel Petroselinum crispum genoemd. De tuinzaden zijn afkomstig uit de Schermbloemenfamilie. Zaai de Peterselie zaden in maart tot...

1,29

visibility

Anijszaad

Anijszaad is heerlijk in brood en gebak alsmede in drankjes als punch en anijsmelk.

1,99

visibility

Aubrieta (gemengd)

Ook wel Aubrietia hybrida genoemd. De tuinzaden zijn afkomstig uit de Kruisbloemenfamilie. Zaai de Aubrieta zaden in mei tot juli.

1,59

visibility

Augurken Hokus

Ook wel Cucumis sativus genoemd. De tuinzaden zijn afkomstig uit de Komkommerfamilie. Zaai de Augurkenzaad in april tot mei.

1,99

visibility

Augurken National (Kleine Groene)

Ook wel Cucumis sativus genoemd. De tuinzaden zijn afkomstig uit de Komkommerfamilie. Zaai de Augurkenzaad in april tot mei.

1,29

visibility

Australische Gele Pluksla

Ook wel Lactuca sativa genoemd. De tuinzaden zijn afkomstig uit de Composietenfamilie. Zaai de Pluksla zaden in maart tot augustus.

1,99

visibility

Basilicum Fijne

Het blad kan je vers gebruiken maar ook gedroogd; wel bewaren in een goed afgesloten blik of pot.

1,99

15%
visibility

Bieslook Fijne

De klassieke bieslook. Het blad maar ook de bloemen zijn door de pittige uiensmaak zeer geliefd in diverse gerechten

1,99

1,69

visibility

Bijenvoer (blauw)

Ook wel Phacelia campanularia genoemd. De tuinzaden zijn afkomstig uit de Ruwbladigenfamilie. Zaai de Bijenvoer zaden in april tot juni.

1,29

visibility

Biologische Basilicum Genovese

Ook wel Ocimum basilicum genoemd. De tuinzaden zijn afkomstig uit de Lipbloemenfamilie. Zaai de Basilicum zaden in april tot augustus.

2,49

visibility

Biologische Bieslook Prager

Ook wel Allium Schoenoprasum genoemd. De tuinzaden zijn afkomstig uit de Lookfamilie. Zaai de Bieslook zaden in maart tot augustus.

1,99

visibility

Biologische Citroenmelisse

Ook wel Melissa officinalis genoemd. De tuinzaden zijn afkomstig uit de Lipbloemenfamilie. Zaai de Citroenmelisse zaden in april tot juli.

1,99

visibility

Biologische Courgette Black Beauty

Ook wel Cucurbita pepo genoemd. De tuinzaden zijn afkomstig uit de Komkommerfamilie. Zaai de Courgette zaden in april tot mei.

2,49

visibility

Biologische Dille

Ook wel Anethum graveolens genoemd. De tuinzaden zijn afkomstig uit de Schermbloemenfamilie. Zaai de Dille zaden in april tot juli.

1,99

visibility

Biologische Doperwt Karina

Ook wel Pisum sativum genoemd. De tuinzaden zijn afkomstig uit de Vlinderbloemenfamilie. Zaai de Doperwten zaden in april tot mei.

2,99

   1  2 3 4 5  

Zaaikalender per maand

Zaai het gehele jaar door verschillende zaden, zodat je kan blijven genieten van de groei van jonge plantjes, het oogsten van de groenten en het bloeien van de bloemen. Bekijk per maand welke zaden gezaaid kunnen worden:

Tuinzaden bestellen bij Tuindreef

Ontdek welke zaden verkrijgbaar zijn en geniet van het zaaien, groeien, oogsten en de bloei van groente, fruit, kruiden en bloemen. De productinformatie is aangevuld met kenmerken om de juiste zaden te kiezen voor het tuinieren in de vierkante meter tuin (ook wel bekend als de makkelijke moestuin of Square Foot Gardening). De verzendkosten zijn slechts € 2,95 en bij een bestelling boven de € 39,95 betaal je zelfs helemaal geen verzendkosten. De levertijd is uiterlijk twee werkdagen en de pakketjes verpakken en versturen wij zorgvuldig, met liefde en aandacht. Vragen over het bestellen van zaden? Stel je vraag gerust via de chat of stuur een mail naar info@tuindreef.nl.