Je kunt de geleverde artikelen, zonder opgaaf van reden, terugsturen binnen veertien dagen nadat je ze hebt ontvangen (herroeping van de bestelling). Deze bedenktermijn gaat in op de dag nadat de producten geleverd zijn. Bij een retourzending betaal je alleen de verzendkosten van de retourzending.

Voorwaarden retourzending

Voor het retourneren van artikelen moeten de betreffende artikelen aan de volgende drie voorwaarden voldoen:
  1. Artikelen moeten compleet zijn
  2. Artikelen moeten in de originele staat verkeren
  3. Artikelen moeten in de originele verpakking worden teruggestuurd
Let op: voedingsmiddelen kunnen alleen in ongeopende verpakking worden teruggestuurd! Beoordelen van de ontvangen producten is toegestaan zoals dat in een winkel ook zou plaatsvinden. Indien er schade ontstaat aan de producten, dan is de klant voor de waardevermindering aansprakelijk.

Procedure retourzending

Wil je gebruik maken van het herroepingsrecht? Stuur dan een e-mail naar retour@tuindreef.nl en vermeld in je mail de volgende zaken:
  • Product / artikelnummer
  • Aantal producten
  • Datum van ontvangst
  • Ordernummer
  • Voor- en achternaam
  • Reden van retour (optioneel)
Wij sturen je vervolgens een ontvangstbevestiging en geven aanvullende uitleg over de retourprocedure. Nadat je deze uitleg van ons hebt ontvangen, dien je het product binnen veertien dagen retour te sturen. Het volledige aankoopbedrag wordt - na ontvangst van de retour gestuurde producten - binnen veertien dagen terugbetaald.