Over Tuindreef

Het begon tijdens het tuinieren. Na het oogsten van een courgette vroeg ik me af welke groenten en kruiden er eigenlijk nog meer uit de Nederlandse bodem komen. Allereerst vroeg ik aan mijn buren en vrienden welke groenten zij in de tuin hebben staan. Dit waren voornamelijk tomaten, courgettes, aardbeien en peultjes. Een goede en gezonde keuze, maar echt veel variatie zit er niet in. Ik dacht: dit kan creatiever! Vervolgens begon mijn zoektocht in de bibliotheek, waar ik in aanraking kwam met de vierkante-meter-moestuin: een manier om binnen een vierkante meter verschillende groenten, kruiden, fruit en zelfs bloemen te laten groeien en precies de hoeveelheid te oogsten die je nodig hebt.

Plezier in tuinieren

Met het tuinieren in mijn eigen moestuin heb ik veel plezier. Ik geniet van de tijd buiten, het zien groeien van de planten en natuurlijk het oogsten. Dit plezier wil ik graag met je delen, aan je doorgeven. Daarom is deze webshop opgericht. De filosofie van deze site is dan ook om jou te laten ontdekken welke soorten zaden verkrijgbaar zijn, zodat je kan genieten van het tuinieren (in een vierkante meter moestuin) en het oogsten van de verse groenten, kruiden, fruit en bloemen uit eigen tuin.

Meer dan 300 soorten zaden

Inmiddels is de webshop uitgegroeid naar een assortiment met meer dan 300 verschillende soorten zaden. De populaire zaden blijven de tomaten, courgettes, aardbeien en peultjes, maar ook de vergeten groentes (zoals de pastinaak en snijbiet) vallen in de smaak.

Het team

Samen met mijn vrouw en broer (Matthijs) zijn we dagelijks in de weer om te zorgen dat de bestelde tuinzaden snel en verzorgd bij jouw op de deurmat vallen. Ook hebben wij onze eigen vierkante meter moestuin. Volg ons op Facebook of schrijf je in voor de nieuwsbrief en je mist niets van onze moestuinavonturen!

Contactgegevens

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op. Wij vertellen je graag over de werkwijze van de ´vierkante meter moestuin’ en beantwoorden graag je vragen over onze zaden. Je kunt ons bereiken via de chat en per mail (info@tuindreef.nl). Binnen 24 uur krijg je reactie! Veel plezier met tuinieren!

KVK:  67282776
BTW-nummer: NL205126455B01

Tuindreef is onderdeel van Dirks Shopping