Uiteraard zijn altijd de wettelijke regels omtrent garantie en conformiteit van toepassing. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

De tuinzaden zijn natuurproducten waarvan de kiem- en groeikracht afhankelijk zijn van verschillende factoren waardoor de kiem- of groeikracht kan tegenvallen. Op de achterkant van de verpakkingen zijn duidelijk zaai-instructies vermeld, die kiem- en groeikracht ten goede komen. Tevens worden de zaden in laboratoria en op proefvelden getest om de kwaliteit te waarborgen.

Suggesties

Wij zijn doorlopend bezig met het verbeteren van onze dienstverlening. Heb je klachten over of suggesties voor de webshop, ons assortiment, onze informatieverstrekking of over onze service, stuur dan een bericht naar suggesties@tuindreef.nl. Je krijgt altijd binnen veertien dagen een reactie van ons terug.

Klachten

Heb je een klacht over de kwaliteit van de tuinzaden? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt de klacht sturen naar klachten@tuindreef.nl. Binnen veertien dagen krijg je altijd reactie. Geschillencommissie Mocht je klacht door ons niet kunnen worden opgelost, dan kun je dit voorleggen bij een geschillencommissie. Dit kan via de website van de geschillencommissie (www.sgc.nl) of bij het Europese Online Geschillenplatform (ODR).