filter_list

Filter

Een overzicht van de groentezaden, kruidenzaden en bloemzaden die gezaaid kunnen worden in maart. De lente begint halverwege maart en dat betekent dat de onder glas gekweekte zaden stapje voor stapje naar buiten kunnen. Bescherm de jonge plantjes wel tegen eventuele nachtvorst. Door de toenemende buitentemperatuur kunnen ook de eerste zaden direct in de volle grond gezaaid worden.
Bezig met laden...
visibility

Aardbei Treasure F1 zaden

Ook wel fraisier genoemd. De tuinzaden zijn afkomstig uit de Rozenfamilie. Zaai de Aardbeien zaden in februari tot mei.

4,49

visibility

Aardbeien Baron Solemacher (bosaardbei)

Ook wel Fragaria vesca genoemd. De tuinzaden zijn afkomstig uit de Rozenfamilie. Zaai de Aardbeien zaden in april tot mei.

1,99

visibility

Aardbeien Sarian F1 Hybride

Ook wel Fragaria x ananassa genoemd. De tuinzaden zijn afkomstig uit de Rozenfamilie. Zaai de Aardbeien zaden in februari tot mei.

4,49

visibility

Amsterdamse Bak Wortelen (2 Adam)

Ook wel Daucus carota genoemd. De tuinzaden zijn afkomstig uit de Schermbloemenfamilie. Zaai de Wortelzaad in maart tot juli.

1,99

visibility

Amsterdamse Snij Peterselie

Ook wel Petroselinum crispum genoemd. De tuinzaden zijn afkomstig uit de Schermbloemenfamilie. Zaai de Peterselie zaden in maart tot...

1,29

visibility

Aubergine (Half) lange Violette

Ook wel Solanum melongena genoemd. De tuinzaden zijn afkomstig uit de Nachtschadefamilie. Zaai de Aubergine zaden in maart tot april.

1,99

visibility

Australische Gele Pluksla

Ook wel Lactuca sativa genoemd. De tuinzaden zijn afkomstig uit de Composietenfamilie. Zaai de Pluksla zaden in maart tot augustus.

1,99

visibility

Bieslook Fijne

De klassieke bieslook. Het blad maar ook de bloemen zijn door de pittige uiensmaak zeer geliefd in diverse gerechten

1,99

50%
visibility

Biologische Bieslook Prager

Ook wel Allium Schoenoprasum genoemd. De tuinzaden zijn afkomstig uit de Lookfamilie. Zaai de Bieslook zaden in maart tot augustus.

1,99

1,00

50%
visibility

Biologische bleekselderij (Tall Utah 52/70)

Ook wel Apium graveolens genoemd. De tuinzaden zijn afkomstig uit de Schermbloemenfamilie. Zaai de Selderijzaad in februari tot april.

2,49

1,25

50%
visibility

Biologische Bosui White Lisbon

Ook wel Allium cepa genoemd. De tuinzaden zijn afkomstig uit de Lookfamilie. Zaai de Uienzaden in maart tot april.

2,49

1,25

50%
visibility

Biologische Citroenmelisse

Ook wel Melissa officinalis genoemd. De tuinzaden zijn afkomstig uit de Lipbloemenfamilie. Zaai de Citroenmelisse zaden in april tot juli.

1,99

1,00

Zaaikalender per maand

Zaai het gehele jaar door verschillende zaden, zodat je kan blijven genieten van de groei van jonge plantjes, het oogsten van de groenten en het bloeien van de bloemen. Bekijk per maand welke zaden gezaaid kunnen worden:

Tuinzaden bestellen bij Tuindreef

Ontdek welke zaden verkrijgbaar zijn en geniet van het zaaien, groeien, oogsten en de bloei van groente, fruit, kruiden en bloemen. De productinformatie is aangevuld met kenmerken om de juiste zaden te kiezen voor het tuinieren in de vierkante meter tuin (ook wel bekend als de makkelijke moestuin of Square Foot Gardening). De verzendkosten zijn slechts € 2,95 en bij een bestelling boven de € 39,95 betaal je zelfs helemaal geen verzendkosten. De levertijd is uiterlijk twee werkdagen en de pakketjes verpakken en versturen wij zorgvuldig, met liefde en aandacht. Vragen over het bestellen van zaden? Stel je vraag gerust via de chat of stuur een mail naar info@tuindreef.nl.